top of page
muurtekst-woonkaer-550x550.jpg

Je bent goed zoals je bent..

Eric Macaré Autismevriendelijk - Hypno/EFT Coach biedt dienstverlening op het gebied van wonen, werken, studie en vrije tijd aan.

 

                          Informatie  

Artikelen
& Bronnen

ALPHABET - Trailer NL

Maandag, September 10, 2014

​​

Spraakmakende documentaire van Erwin Wagenhofer over onderwijs en onderwijsvernieuwing. Vanaf 18 september in de bioscoop. http://www.imaginefilm.nl

Hoe werkt EFT

zaterdag, Juli 26, 2014

 

Werking EFT op

de Amydala.

​​Autisme en EFT. 

Tapping en autisme.

 

​ NLP (Neuro (Linguïstisch Programmeren)​​

Algemeen

Een Autismevriendelijke Coach maakt verschil! Kennis, betrokkenheid, enthousiasme en creativiteit, gecombineerd met deskundigheid zorgt ervoor dat dit verschil ook zichtbaar en merkbaar wordt. Voor de persoon met autisme zelf, maar ook voor de directe omgeving.

 

Autismevriendelijke Coaches richten zich op de persoonlijke ontwikkeling van jongeren en volwassenen met autisme met een normale tot hoge intelligentie en hun naaste omgeving.

Autismevriendelijke Coach 
EFT
(Emotional Freedom Techniques) 

De Emotional Freedom Techniques, die ik toepas in de coaching is een korte en makkelijk te onthouden methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.
Het is een onderdeel van de Energetische Psychologie en is een positieve, effectieve en snelle 

methode om remmingen, angsten en andere negatieve emoties in een paar 

minuten kwijt te raken.

Specialisatie

Door middel van Hypnotherapie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Transactionele analyse RET (Rationeel Emotieve Training), EFT (Emotional Freedom Techniques) kan ik je onder andere goed helpen met beheersbaar maken van je angsten en helpen bij het plannen, organiseren en het ontwikkelen van leerstrategieën.

Hypnotherapie
Coaching the Unconscious Mind
GAT_schild_2019_02_moeder_afdruk.jpg


Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/


Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij gebruik wordt gemaakt van hypnose of trance om klachten en problemen aan te pakken en op te lossen.

bottom of page