Contact:  Eric Macaré
06-28718474
 

HYPNOCARE

            COACHING

 

GRONINGEN 

HYPNOTHERAPIE

"Eric Macaré Autismevriendelijk -EFT Coachen biedt dienstverlening op het gebied van wonen, werken, studie en vrije tijd aan."

"Auti Eft Coaching heeft onze zoon begeleid bij zijn problemen op school. Binnen drie gesprekken was er een enorme verbetering zichtbaar. Hij ging met meer vertrouwen naar school, heeft niet meer gehuild en heeft er weer plezier in. Het is mooi om te zien hoe onze zoon de trucjes die hij heeft geleerd zelf kan toepassen en hij hier successen mee boekt."

- Linda de Vries, 

"Door de coaching van Eric ben ik eindelijk verlost van mijn angsten wat betreft het gaan naar sociale gelegenheden. Ik heb door verschillende oefeningen en huiswerkopdrachten inzicht gekregen in mijn manier van denken. We hebben deze destructieve manier van denken om kunnen zetten naar een andere manier van denken, waardoor ik mij niet langer belemmerd voel.
Ik voel me herboren en heb weer zin in de toekomst!"

- David , 34

"Ik zocht coaching, omdat ik in een periode in mijn leven zat die ik wel eens omschrijf als het dertigersdillema. Belangrijke keuzes moeten eigenlijk worden gemaakt, maar dat vond ik heel moeilijk. Ik had het gevoel dat ik op een gegeven moment helemaal niets meer aan keuzes kon maken. Zelfs niet welk potje jam ik wilde kopen. Ik zat helemaal vast. Eft auti coach heeft mij door middel van praktische handvaten, oefeningen en door mij te spiegelen weer in beweging gekregen. Ik had nooit gedacht dat het kon, maar coaching werkt dus echt! Ik wil niet zeggen dat ik nu alle keuzes zonder moeite maak, maar ik ben wel weer een heel eind op weg daar naartoe."

- K. Vermeulen, 

 

"De manier van begeleiden van Erik vind ik erg waardevol, omdat hij de juiste vragen stelt, waardoor ik zelf de antwoorden vind. Hij stuurt niet een richting uit, maar ondersteunt mij om zelf tot de kern te komen van iets. Dat vind ik erg prettig en daardoor krijg ik inzicht, kracht en energie hoe met dingen om te gaan, zodat het voor mij goed voelt!"

Ria, zelfstandig ondernemer

Nieuwe recentie Hypnosesessie Hooikoorts

Eric heeft mij (o.a.) behandeld tegen hooikoorts. Vanaf een jonge leeftijd heb ik last van hooikoorts gehad en door de jaren heen heb ik verschillende pillen en prikken geprobeerd om de klachten tegen te gaan. De behandelingen van Eric waren dusdanig doorslaggevend dat ik dit allemaal niet meer nodig heb. Hij heeft mij vakkundig en met geduld behandeld.

Margreet

Recentie Hypnosesessie Stoppen met roken

In de afgelopen 20-25 jaar heb ik van alles geprobeerd om te stoppen met roken, van pleisters tot pilletjes en van acupunctuur tot aan lasertherapie.
Helaas was dit zonder succes.
Na één sessie!!! bij Eric kwam hier echter verandering in. In tegenstelling tot alle andere methode bleek hypnotherapie te werken en kan ik nu, 5 maand later, met trots zeggen dat ik nog steeds gestopt ben! Ik heb me niet één keer laten verleiden om toch een trek van een sigaret te nemen. Vooral doordat je na een tijdje stoppen terug een heldere kijk krijgt op heel het rookgebeuren een walgelijke nutteloze gewoonte!
Bij Eric voelde ik mij ook zeer gerust.
Hij legt alles goed en rustig uit.
Ik ben zeer tevreden.
Bedankt Eric!!!

Anoniem

Recentie Hypnosesessie Uitstelgedrag

De Hypnose sessie van vorige maand bij Eric heeft voor mij een positieve uitwerking gehad ivm o.a. mijn uitstelgedrag.mij enorm geholpen om weer in contact te komen met mijn eigen kracht, mijn passie en meer zelfvertrouwen. Door de sessies bij Eric , kwam alles al heel snel in een stroomversnelling terecht. Diezelfde avond nog daaraan gewerkt met goed resultaat. Je voelt direct zijn natuurlijke uitstraling, hij heeft de gave om jou meteen op je gemak te laten voelen, gepassioneerde man met liefde voor zijn beroep. Bedankt!! Ik ben je heel dankbaar voor wat het mij gebracht heeft.

Mvg, M v Bruggen

M. v Bruggen

Hypnosesessie/EFT Sociale Angst

Eric een heel fijn persoon waarbij ik me direct op m’n gemak voelde. Zijn therapie sprak me aan omdat hij meerdere therapieën gebruikt en je mede daardoor snel resultaat bereikt. In het begin vond ik het een beetje raar om bijvoorbeeld tappen op bepaalde punten maar het werkte wel! Hoewel het voor mij intens en emotioneel was, ben ik heel blij dat ik bij hem ben geweest en zo’n goed resultaat heb bereikt. Het onverwerkte verdriet uit mijn verleden heb ik nu eindelijk verwerkt. Voel me goed en sterk en ervaar ruimte en energie.Ik ben je heel dankbaar voor wat het mij gebracht heeft.

Groeten, 

Laura

Nieuwe recensie n.a.v. Hypnosesessie " Chronische pijn"

Hallo Erik
ik wil je toch nog even laten weten dat na de sessie op de beurs die ik ondergaan heb een totale verandering in mijn leven is gebeurt. Mijn pijn is compleet verdwenen. Ik weet niet wat je met mijn onderbewustzijn gedaan hebt maar ik vind het OKÉ. Ik heb jaren pijn in mijn onderrug gehad en de huisarts kon mij niet vertellen wat ik had, en stuurde mij naar hét ziekenhuis.De doktoren in het ziekenhuis konden niets vinden alles was OKÉ. Maar ik had pijn alleen maar pijn.
NU NIETS MEER. heel veel dank

A.Jager

Nieuwe recentie hypnose sessie ADHD/TICS

Ik ben bij Eric geweest voor een hypnose sessie voor mijn Nerveuze tics in mijn gezicht en schudden met mijn hoofd door mijn ADHD.
Ik had al een aantal jaartjes last van de tics Ik heb in die tijd vele dingen geprobeerd zoals diverse therapieen en aan mezelf gewerkt wat me zeker heeft laten groeien op een goede manier. Toch bleef ik last hebben van tics ik heb toen besloten om hypnose te proberen. Ben er erg blij mee tis helemaal top.
De tics zijn weg! Eric ik wil je hiervoor hartelijk bedanken,
Groet Frank

recensie n.a.v. Hypnosesessie " Chronische pijn"

Ik heb drie jaar geleden een auto ongeluk gehad en heb hierdoor een zenuw beschadigd opgelopen . Ik heb ieder ziekenhuis gezien van binnen en buiten, maar zonder resultaat. Ik ben gaan zoeken op internet en heb je site Hypnocare gevonden. En meteen een afspraak gemaakt en nu ben ik 1 keer geweest en heb vol verwondering geen pijn meer. Ik kan mij heel goed zelf helpen met de tool die je mij geleerd hebt. Oh Eric ik ben je zo dankbaar om te leven zonder pijn.  C..J

Recentie Hypnosesessie Stotteren

ik ben 2 maanden geleden bij je geweest voor een behandeling tegen het stotteren. Ik zou hierover nog laten weten hoe het was gegaan. De eerste 5 weken na de behandeling stotterde ik sporadisch, af en toe wanneer ik veel stress heb, haper ik nog wel eens. Maar dit gebeurt zo weinig, mijn zelfvertrouwen is ook enorm toegenomen nu ik niet meer stotter. Ik ben reuze tevreden!

Anoniem

Nieuwe recentie Hypnosesessie Vliegangst

Tijdens mijn vlucht naar Bali een jonge dame geholpen met haar "vliegangst" met een Quick fix methode.Vandaag een Whats-appje gekregen.

64770339_2201519503260856_70256522566324

Recensie n.a.v. Hypnosesessie "​ Allergie"​
Van kinds af aan heb ik veel last gehad allergie voor huisdieren voornamelijk katten. Ik ben bij Eric geweest voor mijn katten allergie. Na de sessie ben ik met Eric direct daarna naar een katten café gegaan om het uit te proberen. En het is echt ongelooflijk!!! Ik kan gewoon katten aaien en oppakken zonder dat ik uitslag krijg en zonder last van niesbuien, Jeukende en tranende ogen.Echt geweldig en dat na 1 sessie. Eric ik ben je eeuwig dankbaar.
J. M. 

Een mooie recensie na aanleiding Hypnose sessie "Stoppen met roken"

Hoi Eric

4 maanden geleden heb ik een stoppen met roken sessie bij je gedaan. Zoals beloofd zou ik je op de hoogte houden. Roken is niet meer belangrijkste in mijn leven Het leven gaat gewoon door, alles blijft hetzelfde alleen nu zonder sigaret. Ik heb veel meer energie, ben meer ontspannen en vrolijker dan toen ik een roker was. En kijk wat ik nu over hou, nu ik een niet roker ben.

Namasté . Ilona